Program Musahamah MTMZA Siri 5

Program Musahamah MTMZA Siri 5

16 Februari 2022 Rabu– Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya mengambil inisiatif membantu masyarakat yang terkesan dengan pandemik Covid-19 dengan mengadakan Program Bantuan Musahamah (Kotak Makanan) yang berupa bantuan barangan dapur.

Program Bantuan Musahamah MTMZA Siri Ke- 5 ini adalah program dengan kerjasama Ahli Jawatankuasa Masjid Kampung Bayai Lama, Batu Kikir Negeri Sembilan. Majlis dipengerusikan oleh En. Mohd Fatah bin Abdullah dan diiringi ucapan aluan oleh En Anuar bin Nordin selaku Pengerusi Masjid Kampung Bayai Lama. Seramai 50 keluarga yang hadir untuk menerima sumbangan dan menjayakan majlis tersebut.

Sumbangan ini disampaikan oleh Pengarah Kanan Bahagian Dakwah JAKIM iaitu YBhg. Tn Hj Ruslan bin Said. Diharap dengan pemberian sumbangan ini ia dapat meringankan bebanan seterusnya mengembirakan hati semua pihak.

Komitmen semua pihak di dalam menjayakan program tersebut amatlah disanjung tinggi dan dihargai. Semoga jalinan ukhuwwah ini terus berkekalan dan membawa kebaikan bersama.
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Close Menu